Friss felmérés: a Halas Rádió a térség leghallgatottabb rádiója

Bödecs Pál, a Halas Rádió elnöke / Fotó: Kapás Csilla, Reformátusok Lapja

Az NMHH – M-Meter – Kantar – Hoffmann által végzett rádiós közönségmérés alapján Kiskunhalason és környékén a Halas Rádió a leghallgatottabb rádió, megelőzve az országos csatornákat.

A friss kutatási adatok szerint a Halas Rádió 23%-al vezeti a térségben hallgatott rádiók sorát. Második helyen a Kossuth Rádió végzett 22%-al, harmadik pedig a Petőfi Rádió 18%-os hallgatottsággal.

Csányi Ágnes portálunknak úgy nyilatkozott, megtisztelő, hogy a halasiak és a környékbeliek is őket választják legtöbbször. – A reggeli és délelőtti műsoraink a leghallgatottabbak, de a délutáni órákban sincs okunk panaszra. Ezúton is szeretném megköszönni a hallgatók bizalmát, és a munkatársaim munkáját! Továbbra is igyekszünk ezt a bizalmat jó műsorokkal megszolgálni! Aki még nem tette, hallgasson minket – mondta el a Halas Rádió főszerkesztője.

Csányi Ágnes főszerkesztő / Fotó: Kapás Csilla, Reformátusok Lapja

A Halas Rádió az FM 92.9 MHz-es frekvencián Kiskunhalason és környékén több mint 60.000 embert szólít meg, és online is hallható a nap 24 órájában a www.halasradio.hu oldalon. Országos és helyi hírekkel, közérdekű információkkal, magazinműsorokkal, és persze színes zenei kínálattal várják továbbra is a hallgatókat.

Halasinfo.hu / Fotók: Kapás Csilla, Reformátusok Lapja

További friss hírek