Gyilkosság Mélykúton: megölte a párját, majd felgyújtotta a házat – Helyszíni fotók

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai nyomozást folytattak egy garai lakos ellen, aki 2019. december 18-án Mélykúton, egy családi házban egy  késsel megölte az élettársát, majd magukra gyújtotta az épületet. A férfit a tűzoltók kimentették az ingatlanból, de az asszony már a késszúrások következtében elhalálozott, így rajta nem tudtak segíteni.

A nyomozás során kiderült, hogy a pár néhány hónappal korábban ismerkedett meg, majd összeköltöztek.  A bűncselekmény elkövetése előtti két hétben többször összevesztek, ezért a nő el akart költözni. A férfi ekkor megfenyegette áldozatát, aki elment ugyan a Jánoshalmi Rendőrőrsre a tragédia napján, de feljelenteni nem akarta élettársát annak ellenére, hogy a rendőrök erre a lehetőségre többször felhívták a figyelmét. A nő a testvéréhez ment, élettársa ott talált rá, ahol az asztalról felkapott késsel vetett véget párja életének.

A jelenleg is letartóztatásban lévő, emberölés bűntett és rongálás bűntett elkövetésével gyanúsított férfi ügyében a megyei nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes főügyészségre.

További friss hírek