Ha szereti a jazz zenét, szombaton ott a helye a halasi főtéren

Harmadik állomásához érkezik szombaton az 5 héten át tartó, 5 mini élményt nyújtó előadássorozat, természetesen most is délután 5 órakor Kiskunhalas főterén.
Most a jazz szerelmeseié lesz a legnagyobb élmény, hiszen a Junior Príma díjas jazz-zongoraművész, Oláh Dezső csapata érkezik Kiskunhalasra.
Az 1986-ban született Oláh Dezső jazz-zeneszerző és zongoraművész Magyarország egyik legtehetségesebb és legígéretesebb fiatal zenésze. Zenei pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik. Az együttes bőgőse, Oláh Péter rendkívül sok formációban jeleskedik. Egyedülálló stabilitása és kiváló szólisztikus képességei révén minden produkció biztos fundamentuma. A dobos Lakatos Pecek András az elmúlt évek egyik nagy reménységeként kezdte, s azokat immár jócskán igazolta is. Szakcsi Lakatos Béla New Gipsy Jazz együttesében és a Pecek Lakatos Trio tagjaként is hatalmas sikert aratott Londonban.
Mindezek után már csak a kellemes szombat délutáni jó időjárás hiányzik és természetesen az érdeklődő halasiak, akik most is a főtéren élvezhetik az ingyenes zenei programot.
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Ha szereti a jazz zenét, szombaton ott a helye a halasi főtéren

Harmadik állomásához érkezik szombaton az 5 héten át tartó, 5 mini élményt nyújtó előadássorozat, természetesen most is délután 5 órakor Kiskunhalas főterén. Most a jazz szerelmeseié lesz a legnagyobb élmény, hiszen a Junior Príma d...