Egy hajósi 20 éves lány halt meg a motorosbalesetben Soltnál

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személygépkocsi csütörtök délután, az 51-es számú főúton, Solttól mintegy négy kilométerre. A baleset következtében a motoros megsérült, utasa pedig életét vesztette.

Helyszíni információink szerint mindkét jármű Solt felől Harta irányába tartott, amikor a motoros több autó előzésébe kezdett. Ezt későn észlelhette a balesetben részes személygépkocsit vezető férfi, és ő is előzni akarta az előtte haladó autót, aminek következtében összeütközött a motorossal. A két utas lezuhant a járműről, a motor pedig az árokba csapódott. A hátul ülő 20 év körüli hajósi lány azonnal életét vesztette, a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni. A motorkerékpárt vezető, szintén 20 év körüli dunapataji fiatalembert súlyos sérülésekkel szállították a kecskeméti kórházba. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat Dunatetétlen irányába terelték.

Pontosan egy éve kísértetiesen hasonló tragédia történt nem messze a mostani balesettől

Halálos motorbaleset történt 2018. június 20-án, légvonalban mindössze 4 kilométerre a mostani helyszíntől. Akkor is egy utasként utazó nő volt az áldozat, motorkerékpárjuk előzés közben ütközött össze egy kisbusszal Solt közelében, az 53-as főúton. A sportmotor előzésbe kezdett, amikor a Volkswagen Transporter mellé ért, az szintén előzni akarta az előtte haladó Suzukit, így a motorkerékpár a kisbusz oldalába rohant.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Egy hajósi 20 éves lány halt meg a motorosbalesetben Soltnál

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személygépkocsi csütörtök délután, az 51-es számú főúton, Solttól mintegy négy kilométerre. A baleset következtében a motoros megsérült, utasa pedig életét vesztette. Helyszíni információ...