Halottat találtak a tázlári háztűznél – Helyszíni fotók

Mint arról beszámoltunk, teljes terjedelmében égett egy családi ház Tázláron, az Árpád utcában. Az épület átvizsgálása során holttestet találtak a tűzoltók. Úgy tudjuk, az elhunyt nem a tűz következtében halt meg.

A helyszínen vizsgálódnak a bűnügyi technikusok is. A lángok átterjedtek az udvaron álló gépkocsira. A tűzesethez a kiskunhalasi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, négy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense úgy tájékoztatott, a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Halottat találtak a tázlári háztűznél – Helyszíni fotók

Mint arról beszámoltunk, teljes terjedelmében égett egy családi ház Tázláron, az Árpád utcában. Az épület átvizsgálása során holttestet találtak a tűzoltók. Úgy tudjuk, az elhunyt nem a tűz következtében halt meg.A helyszínen vizsg...