Szörnyethalt egy kerékpárját toló férfi Kiskunhalas és Kunfehértó között

Halálos baleset történt Kiskunhalas és Kunfehértó között. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost, aki az elsődleges információk szerint láthatósági mellényben az úttesten tolta a kerékpárját az 5412-es számú út 4-es kilométerénél.

Úgy tudjuk, Kunfehértó irányába gyalogolt az úttesten egy 50 éves kunfehértói férfi, amikor egy vele azonos irányban haladó BMW személyautó, egy előzési manőver után a sávjába visszatérve fékezés nélkül elgázolta. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Információink szerint az autót vezető 26 éves jánoshalmi férfinál nem merült fel az ittasság gyanúja.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat, ezért Kiskunhalas és Kunfehértó határában visszafordítják az érintett útszakaszon közlekedőket. Kerülni Mélykút irányába lehet.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Szörnyethalt egy kerékpárját toló férfi Kiskunhalas és Kunfehértó között

Halálos baleset történt Kiskunhalas és Kunfehértó között. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost, aki az elsődleges információk szerint láthatósági mellényben az úttesten tolta a kerékpár...