Halálos vonatgázolás!

Halálra gázolt egy személyt a tehervonat Soltvadkerten egy vasúti átjáróban. Eddig meg nem erősített információk szerint az illető a sínekre feküdt a közeledő vonat elé.

A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók percek alatt kiértek a Vágóhíd utcai vasúti átjáróhoz, ahol történt a gázolás. A tűzoltók azonnal megkezdték a mentési munkálatokat,az elsődleges információk szerint azonban az elgázolt ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Meg nem erősített információk szerint feltehetően öngyilkos lehetett az illető, mert állítólag a sínekre feküdt és úgy várta a közeledő vonatot. A mozdonyvezető azonnal vészfékezett, de már nem tudta megállítani a szerelvényt.

Ugyanebben az árjáróban október 22-én történt baleset. Akkor egy nő figyelmen kívűl hagyva a tilos jelzést a sínekre hajtott, és az érkező vonat halálra gázolta.

Halasinfo

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Halálos vonatgázolás!

Halálra gázolt egy személyt a tehervonat Soltvadkerten egy vasúti átjáróban. Eddig meg nem erősített információk szerint az illető a sínekre feküdt a közeledő vonat elé. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók percek alatt kiértek a Vá...