Három autó csapódott egymásba Bócsa közelében, teljes útzár!

Három autó ütközött össze az 54-es főút 28-as kilométerénél, Bócsa térségében, két sérültet szállítottak kórházba a mentők.

Egy Opel személyautó közlekedett Bócsa felől Kecskemét irányába, amikor egy egyenes útszakaszon hirtelen áttért a baloldalba és összeütközött a szemből érkező kisteherautóval. Mindkét járműnek kiszakadt a bal első futóműve, ettől a kisteherautó irányíthatatlanná vált, és belecsapódott a balesetet okozó autó mögött haladó Mercedes személyautóba, ami az ütközés következtében az árokba csapódott. Úgy tudjuk, a Mercedest vezető férfinak üveg fúródott a nyakába, az Opel sofőrje – aki információink szerint nem volt bekötve – pedig fejsérülést szenvedett. Mindkét sérültet a mentők a kecskeméti megyei kórházba szállították. A Mercedesben egy bácsbokodi család utazott, a sérült sofőr felesége és három gyermek is, de ők karcolások nélkül megúszták az ütközést.

A balesethez a soltvadkerti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt órákra lezárták az 54-es főút érintett szakaszát. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Három autó csapódott egymásba Bócsa közelében, teljes útzár!

Három autó ütközött össze az 54-es főút 28-as kilométerénél, Bócsa térségében, két sérültet szállítottak kórházba a mentők. Egy Opel személyautó közlekedett Bócsa felől Kecskemét irányába, amikor egy egyenes útszakaszon hirt...