Három autó ütközött össze, többen súlyosan megsérültek – HELYSZÍNI FOTÓK

Összeütközött két személyautó és egy furgon Bács-Kiskun megyében, az Izsák és Ágasegyháza közötti útszakaszon.

A balesethez a kiskőrösi és a kecskeméti hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből. Az elsődleges információk szerint az eset során ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek.

Úgy tudjuk, egy Opel személyautó Izsák felől Ágasegyháza felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a szemből érkező Skoda Fabiával, ezután a mögötte haladó Volkswagen Transporternek is nekicsapódott. A kisbusz árokba hajtott, és egy fának ütközött. A járműben utazó 17 éves lány és az édesanya megsérült, őket kórházba szállították a mentők. Az édesapa, aki vezetett, megúszta karcolások nélkül.

Az Opel sofőrje beszorult a járműbe, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A Skodában két fiatalember ült, ők Kecskemétről tartottak Izsákra. Egyikül súlyosan, másikuk könnyebben sérült meg. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

További friss hírek