Hatan vannak házi karanténban Kiskunhalason

Kép: halasinfo.hu

Kiskunhalason jelenleg hat személy van házi karanténban – jelentette be ma Fülöp Róbert polgármester. Az ő ellátásuk és felügyeletük biztosítva van, mindannyian jól vannak – mondta a polgármester. 

A kiskunhalasi kórház fertőző osztályán folyamatosan fogadják a koronavírus-gyanús eseteket, információink szerint 80 főre bővítették a férőhelyek számát. Kedden délután újabb koronavírus-gyanús személyt, egy fiatal 20 év körüli lányt szállítottak az osztályra Nagykőrösről. A mentőautót a kórház bejáratától a biztonsági személyzet vezette fel egészen a fertőző osztályig, ahol egyelőre nincs férőhely probléma, tudják fogadni a betegeket.

Kép: halasinfo.hu

Az eddig fertőzés gyanújával bekerült személyeknél negatív lett az eredmény, jelenleg nincsen koronavírussal fertőzött személy a fertőző osztályon – tudtuk meg Dr. Szepesvári Szabolcstól, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatótól.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Hatan vannak házi karanténban Kiskunhalason

Kiskunhalason jelenleg hat személy van házi karanténban - jelentette be ma Fülöp Róbert polgármester. Az ő ellátásuk és felügyeletük biztosítva van, mindannyian jól vannak - mondta a polgármester.  A kiskunhalasi kórház fertőző osztál...