Hazaengedték a járványkórházból Szűcs Csaba alpolgármestert

A politikus egy hetet töltött a kiskunhalasi mobil járványkórházban, ma engedték haza, már nem szorul kórházi kezelésre.

Mint arról közösségi oldalán beszámolt, az intenzív gyógyszeres kezelés nagyon sokat segített a gyógyulásban. – Nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen az ápoló nővérek és az orvosok segítségét és kedves ellátását! Óriási munkát végeznek, nagyon nagy tisztelet jár nekik. A vírust – segítséggel, de – legyőztem, a tüdőgyulladásom visszahúzódott. Most már jól vagyok. Óvatosan újra teljes értékű munkába állok. Köszönöm mindenkinek még egyszer a rengeteg jókívánságot, segítséget, aggódást! A felajánlásokat, az imákat – írja.
Szűcs Csaba a bejegyzésében felhívja a figyelmet, hogy mindenki nagyon vigyázzon magára és kéri, hogy minden szigorú szabályt és kormányzati óvintézkedést az egészség megóvása érdekében be kell tartani.
– A vírus és annak szövődményei nem játék, saját bőrömön tapasztaltam
– zárja a közleményét az alpolgármester.
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Hazaengedték a járványkórházból Szűcs Csaba alpolgármestert

A politikus egy hetet töltött a kiskunhalasi mobil járványkórházban, ma engedték haza, már nem szorul kórházi kezelésre. Mint arról közösségi oldalán beszámolt, az intenzív gyógyszeres kezelés nagyon sokat segített a gyógyulásban. ...