fbpx

Holtan találták meg az eltűnt férfit, akit a majsai gyilkossággal kapcsolatban keresett a rendőrség

Megtalálták azt a 75 éves férfit, aki február 17-én  tűnt el, miután a feleségét holtan találták a Kiskunmajsához közeli tanyájukban.

A férfit nagy erőkkel, a polgárőrök bevonásával kereste a rendőrség. Úgy tudjuk, csütörtökön délután egy lakatlan tanya udvarában, egy kútban találták meg, holtan. A helyszínre érkező kiskunmajsai és a kiskunhalasi tűzoltók az 5-6 méter mély kútból kiszivattyúzták a vizet, majd kiemelték az idős férfi holttestét. Információink szerint a helyszínen tartózkodó rokon bevonásával megkezdődött a halott személy azonosítása.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kiskunmajsai emberölés kapcsán keresett idős férfit – lakossági bejelentés alapján – 2020. február 20-án délután holtan találták a rendőrök. A haláleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Mint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt egy Kiskunmajsától 6 kilométerre lévő tanyán hétfő délután. A rendőrség tájékoztatása szerint holtan találtak egy 76 éves asszonyt, aki a helyszíni és halottszemle adatai alapján gyilkosság áldozata lett. A feltételezett elkövető az elhunyt nő férje, egy 75 éves helybéli férfi.

A házaspár egy nagy családi gazdaságot tartott fenn a Kiskunmajsa és Kiskunhalas között lévő  tanyán. Azt egyelőre nem tudni hogy milyen indíték vezetett a gyilkossághoz úgy tudjuk a nőt valamivel fejbe ütötte a gyilkos, majd magára hagyta. A nő holttestét egy családtag fedezte fel, és értesítette a hatóságokat.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve