Húsz laptopot kapott ajándékba két halasi iskola

A digitális oktatáshoz nyújt nagy segítséget az a 20 darab laptop, amelyeket csütörtökön vehetett át Varga Judit, a Szilády Áron Gimnázium igazgatója, valamint Kárász Péter, a Fazekas Mihály Általános Iskola igazgatója, Balogh Gábor öttusa világbajnoktól és Tóth Zoltán halasi származású vállalkozótól.

A kiskunhalasi gyökerekkel bíró Tóth Zoltán a két intézményben töltötte a gyermekéveit. A ma már sikeres vállalkozó elmondta, most itt az idő, hogy aki megteheti, az segítsen és valamit visszaadjon oda, ahonnan elindult. Mint fogalmazott, a halasi iskolákban kapott impulzusok nélkül nem tarthatna ott, ahová eljutott. Ezért döntött úgy barátjával, Balogh Gábor öttusa világbajnokkal, hogy a két iskolának 10-10 darab minőségi, operációs rendszerrel és szoftverekkel ellátott laptopot ajándékozzanak.

Balogh Gábor úgy nyilatkozott, már tíz éve rendszeresen támogat embereket, szervezeteket, számára az adakozás már életforma. Mivel a digitális oktatás alapfeltétele a számítógép, egyértelmű volt, hogy most ezzel segítenek a rászoruló diákoknak.

Az adományok átadása során Bányai Gábor országgyűlési képviselő hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy a legjobb helyre kerüljenek a laptopok, ezért az iskolák vezetésére bízták a gépek eljuttatását a leginkább rászoruló diákok számára.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Húsz laptopot kapott ajándékba két halasi iskola

A digitális oktatáshoz nyújt nagy segítséget az a 20 darab laptop, amelyeket csütörtökön vehetett át Varga Judit, a Szilády Áron Gimnázium igazgatója, valamint Kárász Péter, a Fazekas Mihály Általános Iskola igazgatója, Balogh Gábor ...