Húszezerbe fájt a fiatalembernek, aki a veszélyes hulladékától illegális módon szabadult meg

Kép: kiskunhalas.hu

Lebukott egy fiatalember Kiskunhalason, aki a Kuruc vitézek terére vitte a veszélyes hulladéknak minősülő szemetét és ott egy a társasházi gyűjtőben helyezte el.

Ritkán fordul elő olyan eset, amikor az illegális hulladékot elhelyező, a városrendészek által felderített személyek perceken belül megjelennek a Városházán és utólag átgondolva megértik annak súlyát, hogy cselekményük nem csak bosszantó, de a környezetre is veszélyes.

A napokban egy halasi férfi autóval érkezett a Kuruc vitézek terére, ahol a társasházi gyűjtőkbe veszélyes hulladéknak minősülő flakonokat helyezett kommunális szemét tárolására alkalmas konténerekbe. A közterület-felügyelet munkatársai felkutatták a férfit, aki perceken belül megjelent a Városházán és a húszezer forintról szóló csekket azonnal ki is fizette.

Nem ilyen pozitív a helyzet egy korábbi esetnél, ahol kamerafelvételek egyértelműen bizonyítják egy másik halasi férfi tettét. A legutóbb nyilvánosságra hozott képeken jól látszik több fotón is az erdőbe vitt hulladék lepakolása. Mivel az elkövető nem hajlandó együttműködni, ezért a Városrendészet rendőrségi feljelentést tett. Ilyen esetben az is előfordulhat, hogy a 20 ezer forintos bírság helyett annak többszörösét kell majd befizetni.

kiskunhalas.hu/halasinfo.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Húszezerbe fájt a fiatalembernek, aki a veszélyes hulladékától illegális módon szabadult meg

Lebukott egy fiatalember Kiskunhalason, aki a Kuruc vitézek terére vitte a veszélyes hulladéknak minősülő szemetét és ott egy a társasházi gyűjtőben helyezte el. Ritkán fordul elő olyan eset, amikor az illegális hulladékot elhelyező, a v...