Ilyen gazdagok vagyunk? Halason alig van igény a támogatásra!

palyazattamogataskepCsupán néhány család igényelte eddig az áramszolgáltató valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő programját. Az akció első határideje jövő hét végén jár le.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az EDF DÉMÁSZ Zrt. közös hátralékkezelő programjában több ezer rászoruló család kaphat segítséget áramszámlája kifizetéséhez. Támogatásban hátralékos és hátralékkal nem rendelkező fogyasztók egyaránt részesülhetnek, de segítséget kaphatnak az áramszolgáltatásból már kikapcsolt, és az előre fizetős mérővel rendelkező fogyasztók is.
A rendszeresen fizetők szociális helyzetük alapján részesülhetnek támogatásban.

Ők július első hetének végéig pályázhatnak, ám eddig csak nagyon kevesen éltek a lehetőséggel.
-Az önök városából eddig alig néhány pályázat érkezet be, pedig a feltételek nagyon kedvezőek. A rászorulók 3 alkalommal 5-5 ezer forintos segítséget kaphatnak áramszámlájuk kifizetéséhez- nyilatkozta a Halasinfónak Romhányi Tamás a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.
A hátralékot felhalmozók is pályázhatnak már, de számukra a határidő szeptember végén jár le. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat idén 150 millió forintos keretből támogathatja a hátrányos helyzetű családokat.
Pályázni egyénileg, illetve a családsegítő szolgálaton keresztül is lehet. Bővebb információk a www.halozat.maltai.hu honlapon találhatók.

palyazattamogatas

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Ilyen gazdagok vagyunk? Halason alig van igény a támogatásra!

Csupán néhány család igényelte eddig az áramszolgáltató valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő programját. Az akció első határideje jövő hét végén jár le. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az EDF DÉMÁSZ Zrt...