Ingyen internet az otthonról tanulóknak

30 napig ingyen lesz az internet azoknak a családoknak, akiket a digitális oktatás érint, valamint a tanároknak is – jelentette be ma Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon.

A döntés a helyhez kötött internetszolgáltatásokat érinti, és a középfokú köznevelésben, szakképzésben, nappali oktatásban részt vevő diákok családjai számára jelent majd kedvezményt. Ezen kívül ingyen lesz az internet a digitális oktatásban részt vevő tanároknak is.

A szolgáltatást csak egy helyen lehet ingyenesen igénybe venni, vagyis a jogosultnak választania kell, hogy a lakóhelyén, a tartózkodási helyén vagy a szálláshelyén akar-e élni ezzel a lehetőséggel.

A távoktatásban részt vevőknek a szolgáltató felé kell jelezniük, hogy igénylik az ingyenes szolgáltatást, amely ezek után jóváírja nekik a kiszámlázott internetdíjat. Ehhez csupán büntetőjogi felelősségük tudatában kell kijelenteniük, hogy köznevelési intézmény távoktatásában vesznek részt.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Ingyen internet az otthonról tanulóknak

30 napig ingyen lesz az internet azoknak a családoknak, akiket a digitális oktatás érint, valamint a tanároknak is - jelentette be ma Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon. A döntés a helyhez kötött internetszolgáltatásokat érinti, és a k...