Ismét csak időpontfoglalással fogadnak ügyfeleket a kormányhivatalok

A járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében tegnaptól csak előzetes időpontfoglalással lehet ügyeket intézni a kormányablakokban és okmányirodákban. 

A járvány elleni védekezés elősegítése érdekében Magyarország Kormánya által bevezetett korlátozásokkal párhuzamosan 2020. november 11-től a kormányablakokban ismét kizárólag előzetes időpontfoglalást követően lehet ügyeket intézni. Időpontfoglalásra az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon, a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve a 1818 ingyenesen hívható telefonszámon van lehetőség. Az interneten elérhető Központi Időpontfoglaló Alkalmazásban az ügyfelek ügyfélkapu regisztráció nélkül is foglalhatnak majd időpontot. Ez alól kivételt képeznek a gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos ügykörök.

Ezen kívül szerdától nem közlekednek a kormányablakbuszok és a települési ügysegéd szolgálatok működését is felfüggesztik.

Az elkészült okmányok személyes átvételére november 11-ét követően már nem lesz lehetőség, azokat postai úton, levélküldemény formájában kézbesíti a kormányhivatal.

Aki teheti, online intézze hivatali ügyeit!

(bkmkh.hu)

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Ismét csak időpontfoglalással fogadnak ügyfeleket a kormányhivatalok

A járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében tegnaptól csak előzetes időpontfoglalással lehet ügyeket intézni a kormányablakokban és okmányirodákban.  A járvány elleni védekezés elősegí...