Jubileumi pofonok – Remek program hétvégére!

A 70 éves halasi ökölvívósport 17.éve házigazdája a térség egyetlen nemzetközi boksztornájának, a Testvérvárosok kupájának. Az elmúlt években remek bokszolók, nemzeti válogatottak, bajnokok és helyezettek fordultak meg Kiskunhalason.

Idén a Halasi Box Club háromnapos verseny megrendezésére vállalkozott. Szeptember 15-17 között mérik össze erejüket az indulók a Bibó gimnázium sportcsarnokában.

Pénteken és szombaton délután 13,00-tól a selejtezők és az elődöntők, vasárnap 9,00-tól a döntők következnek. A döntők idején adják át az ez évi Kincses György és a Csenki Ferenc emlékdíjakat is. Az előbbi a legjobb 60 kg. és az alatti bokszolót illeti, az utóbbi pedig azt, aki a halasi ökölvívás támogatásával, és sportszerű magatartásával, nevelőmunkájával arra érdemessé vált.

A belépődíj minimális és a klub támogatására fordítják a bevételt a rendezők. A jegy egyúttal tombola is, mert szombaton és vasárnap értékes nyeremények kisorsolására kerül sor.

A szervezők tájékoztatása szerint eddig 23 klub majd’ másfélszáz versenyzőjét nevezték. Indulnak szerb, horvát, szlovák bokszolók, de érdeklődés volt román csapat részéről is.

Lehóczki edző a helyiek képviseletében a következőket szándékozik indítani: Jákob Klára (felnőtt 64 kg.), Magyar Csenge (serdülő 60 kg.), Kertész Kovács Ádám (felnőtt +91 kg),Piatkó Péter – kiskőrösi tagozat – (felnőtt 81 kg), Váczi Richárd (felnőtt 81 kg.), Haner Olivér (felnőtt 75 kg.), Török Gergő (junior 57 kg)

Mindenkit szeretettel várnak a rendezők, „ütős” hétvégi program várható!

További friss hírek