Kalandra fel az Adidas Terrexszel!

A fotó forrása: Footshop

A német Adidas, a világ második legnagyobb sportszer és -ruházati gyártója kifejezetten a kalandvágyóknak kedvez új kollekciójával, a Terrexszel. Ha szeretsz túrázni, odavagy a természetért, és a divatos megjelenés mellett az is fontos számodra, hogy ruháid biztonságot nyújtsanak, akkor olvass tovább, hiszen most bemutatjuk neked, miért olyan nagyszerű a Terrex!

A Terrex csukák titkai

Az Adidas Terrex kollekcióját kifejezetten kirándulásokhoz, aktív, természetben végzett sportfoglalkozásra tervezték. Ez nem jelenti azt, hogy az utcán ne feszíthetne benne valaki, de abban biztos lehetsz, hogy a legjobbat a dimbes-dombos magyar tájon hozhatod ki belőle.

A Terrex cipők titka a talp speciális kialakításában rejlik: vastagságuknak köszönhetően jobban elvezetik az ütődések energiáját, így csökkentik a sérülés veszélyét. Köves, akadályokkal tűzdelt utakon pedig igazán szeretni fogod a Terrex csukád, ugyanis egyáltalán nem fog lassítani a nehéz terep. Emellett a talp anyaga és recéje segítségével úgy betapad, hogy Forma-1-es versenyzők is megirigylik majd a tempód. Te már rég felpattintod az üdítőt a kipakolt piknikkosár mellett a célállomáson, mikor a többiek megérkeznek.

Az Adidas arra is kiemelt figyelmet fordított, hogy a Terrex-család termékei maximális védelmet biztosítsanak a bokáid számára, hiszen hegymenetben ez a terület van kitéve az egyik legnagyobb terhelésnek. Ezt ráadásul kétféle változat segíti: a klasszikus, sportcipő kialakítás a megerősített anyagok használatával támasztja meg a bokád, így megakadályozza, hogy egy rosszabb lépésnél kicsússzon alólad a talaj, míg a magas szárú változat még ennél is profibb fogást talál a lábadon.

A kollekció többi darabja

Ugyanakkor a német cég nem bízta a véletlenre, mert a kollekció valóban minden igényt kielégít. A FTSHP webshopjában körülnézve láthatsz pólót, mellényt, de a cipőkhöz még színben is illeszkedő papucsot. Apropó cipők: az Adidas egyik legizgalmasabb szériája a Terrex, ugyanis a már jól megszokott színkombinációk mellett kapható a nyár legtrendibb színeiben is.

Kalandra fel!

További friss hírek