Kamion és személyautó ütközött, ketten súlyosan megsérültek a tompai határátkelő közelében

Ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg, amikor pénteken délután egy szerb kamion és egy magyar személyautó félfrontálisan összeütközött Tompa közelében, a határátkelőtől mintegy két kilométerre.

Az 53-as főúton a határátkelő irányába tartó kamion és a Szerbia felől érkező Toyota személyautó eddig tisztázatlan körülmények között rohant egymásba a vizes, csúszós úton. Az ütközés következtében az autó a szalagkorlátnak is nekicsapódott.

Tompa külterületén közlekedett 16 óra 45 perckor egy 26 éves szerb férfi egy tehergépkocsiból és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az út 85.331-es méterénél a sofőr ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Toyota Avensis típusú személygépjárművel. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a baleset során a teherautó sofőrje és a Toyota egyik utasa súlyos sérülést szenvedett, míg az autót vezető férfi és másik utasa könnyebben sérült, mindannyiukat a halasi kórházba szállították.

A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt érvényben. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

További friss hírek