Két idős ember életveszélyesen megsérült a kiskőrösi balesetben – VIDEÓVAL

Letért az úttestről és árokba hajtott, majd egy villanyoszlopnak is nekiütközött egy gépkocsi a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön, a Thököly Imre utca és a Budai Nagy Antal utca kereszteződése közelében.

Frissítés:

A rendőrség friss tájékoztatása szerint a mentőszolgálat munkatársai a sofőrt és utasát – egy 63 éves helyi nőt – sérülései ellátása céljából kórházba szállították. A 87 éves kiskőrösi férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

A balesethez a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos, valamint a kiskőrösi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből, majd átadták őt a mentőknek.

Súlyos baleset történt Kiskőrösön. Részletek itt: https://halasinfo.hu/ket-idos-ember-eletveszelyesen-megserult-a-kiskorosi-balesetben/

Gepostet von Halasinfo – Kiskunhalas hírei am Montag, 14. Januar 2019

Úgy tudjuk, egy 80 év körüli férfi és egy nő ült az autóban, mindketten életveszélyesen megsérültek. A mentők több mint két órahosszán keresztül igyekeztek stabilizálni az állapotukat, majd a kecskeméti kórházba szállították őket. Helyszíni információink szerint a Suzukit vezető férfi rosszul lehetett, emiatt hajthatott bele a közel másfél méter mély árokba.

További friss hírek