Ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg a fának csapódó autóban, Kiskunmajsa közelében

Ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg abban a balesetben, amely  Kiskunmajsától mintegy négy kilométerre történt szombaton késő délután. 

Egy német rendszámú személyautó Kiskunmajsa felől tartott Szeged irányába, amikor egy gépkocsit megelőzve egy éles jobbkanyarban áttért a szemközti oldalra, majd az útról lesodródva egy fának csapódott. Az autóban négy román állampolgár utazott. A 39 éves sofőr és a mögötte ülő 42 éves nő – aki feltehetően nem használta a biztonsági övét – súlyosan megsérült, őket a kiskunmajsai tűzoltók segítségével emelték ki a roncsból a mentők, két negyven év körüli férfi pedig könnyebb sérüléseket szenvedett a baleset során. A helyszínelés ideje alatt rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Ebben a kanyarban már történt tragikus baleset. 2015 decemberében szintén egy fának csapódott neki a sűrű ködben a volt kiskőrösi rendőrkapitány. Az 56 éves férfi nem élte túl az ütközést, a helyszínen életét vesztette.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve