Kevés hiányzott Judit sikeréhez – VIDEÓ

Balról Hachbold Judit, jobbról a volt világbajnok, Eileen Olszewski

Amiről sok bokszoló csak álmodozik, az a Kiskunhalashoz is kötődő bokszolónak valóság: a kiskőrösi Hachbold Judit már három meccset is bokszolhatott az ökölvívás „Mekkájában”, az USA-ban. Ebből egy mérkőzést Los Angelesben, kettőt New Yorkban rendeztek meg. A new yorki ringben legutóbb szombat éjjel lépett ringbe, a „Hawaii Monguz”, azaz a volt világbajnok, veterán Eileen Olszewski ellen, a queensi Amazura Concert Hallban. A meccset on-line közvetítette a „Fightnight Live”, az érdeklődők – akik vállalták a hajnali ébrenlétet – itt követhették nyomon a hat menetre kiírt összecsapást.

A mérkőzés szoros volt, az amerikai lány mellett szólt a rutin, a népszerűség és az, hogy őt újra akarják építeni, Judit mellett a küzdeni- tudás, a harciasság, a fiatalság. Nagy bunyót csinált a két lány. Juditot egyszer testen megfogta az ellenfele, de azt kihúzta számolás nélkül, ugyanakkor viszont egy alkalommal – lökés után – indokolatlanul rászámolt az amerikai bíró.

Balról Hachbold Judit, jobbról a volt világbajnok, Eileen Olszewski

A meccs a kondíciómon ment el. Nem voltam alárendelt, mentem előre, hajtottam, igyekeztem nem engedni kibontakozni, ez viszont sok erőt vett ki belőlem. Az ellenfelem magasabb volt kicsivel, kiszurkált, hátralépésből kellett kontráznom és támadnom, ez – ha valaki próbálta már – nem könnyű feladat. Ha kissé jobb erőnlétem van, a végén még tudok hajrázni, így viszont én kaptam be egy erős ütést, pont az utolsó másodpercekben. Szerintem összességében egál volt a mérkőzés, a pálya úgy érzem Eileen irányába lejtett. Az edzőm Brunner István elégedett volt velem. Sajnálom, győzni mentem ki, de nehéz úgy formában lenni, hogy kevés a mérkőzésem, néha pár nappal meccs előtt tudom meg, mikor, ki ellen bokszolok, így a kondit felépíteni, tartani szinte lehetetlen. Nem adom fel, megmutatom, hogy számítani kell rám a profok között! – írta Hachbold közvetlenül a meccs után, amit a bírók döntése szerint egyhangú pontozással nyert Olszewski.

Hogy nem csak Judit érezte úgy, álljon itt egy – amerikai(!) lány – kommentje a közvetítés utáni bejegyzések közül: „ Yeah i saw it on Facebook live. You looked better and aggressive…”, azaz „Igen, néztem a Facbookon az élő közvetítést, téged láttalak jobbnak és agresszívebbnek ….”
Mi is szorítottunk érte, és további sok sikert kívánunk Hachbold Juditnak!

A 27. percben indul a magyar lány meccse:

FIGHTNIGHT LIVE: New Mexican and Uprising At Club Amazura (March 8, 2019)

🚨🚨🚨 EVENT ALERT! 🚨🚨🚨 Uprising Promotions and The New Mexican Promotion from Amazura in Jamaica, Queens, NYC!Friday, LIVE from the beautiful borough of Queens, an outstanding card to be called by Michael Woods and Xavier Porter!#FIGHTNIGHTLIVE Powered by Everlast brings you all the action of #FIGHTNIGHT to any device for FREE!Premium #Boxing #MMA #MuayThai #TVProduction, all you need is #Facebook! #LinacreMediaEvents #LinacreMediaOnTV 🎤👊💥💪🔥🎥📺🇺🇸🗽 Everlast Eat Clean Bro Elite Heat Boxing Gym Mr. Custom Made Bourbon Street Queens

Gepostet von FIGHTNIGHT LIVE am Freitag, 8. März 2019

Mester Sándor

További friss hírek