Kirabolt egy kisfiút a jánoshalmi férfi, garázdasággal és kifosztással is gyanúsítják

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint február 10-én az elkövető egy kisfiú kerékpárját vette el, úgy hogy közben egy késsel megfélemlítette. A tettesről adott személyleírás alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a gyanúsítottat. A kisfiú édesanyja elmondta, rövid időre beszaladt a boltba, fia pedig az üzlet előtt kerékpárjaikra vigyázott. A közelben többen várakoztak, köztük egy idősebb férfi. Amikor a nő kiment a boltból, az ismeretlen odalépett a kisfiúhoz, megfogta a kerékpárját, és egy késsel a kezében azt mondta, hogy elviszi a kétkerekűt. A rémült gyermek – édesanyja felszólítására – átadta a biciklit, amellyel a rabló elhajtott.

A 45 éves férfit a rablás mellett garázdaság és kifosztás bűntettével is gyanúsítják, mivel a nyomozás adatai szerint még 10-én kora este – elfogását megelőzően – rátámadt egy 23 éves fiatalra. Lerántotta biciklijéről, és a kezében tartott késsel ijesztgette. A férfinek sikerült kiszabadulnia, és félelmében elmenekült e helyszínről. A sértett által hátrahagyott kerékpárt a tettes végül magával vitte.

A jelenleg is letartóztatásban lévő jánoshalmi lakos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Kirabolt egy kisfiút a jánoshalmi férfi, garázdasággal és kifosztással is gyanúsítják

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint február 10-én az elkövető egy kisfiú kerékpárját vett...