fbpx

Kirabolta alkalmi partnerét: még a fagyasztót is kirámolta a kiskunhalasi prosti

Kép: police.hu

Jó adag altatót kevert a férfi italába, aztán válogatás nélkül elvitt, amit csak bírt.

Rablás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 26 éves kiskunhalasi nőt, aki internetes oldalakon hirdeti, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. Egy szarvasi férfi többször is felhívta magához, később a nő hívta fel telefonon, hogy meg szeretné látogatni. Amikor társával megjelentek lakásán és leültek a konyhában italozni, a nő megkérdezte, hogy mikor mennek buszok Kondorosra. A férfi bement a szobába, hogy számítógépen megnézze a menetrendet, aztán újra kiment a konyhába és megitta az italát. Ezután rövid idő alatt elaludt, majd amikor magához tért, akkor látta, hogy hiányzik a mobiletelefonja, a kulcsai és a fagyasztószekrénye is ki van pakolva.

A gyanú szerint a férfit alkalmi partnere rabolta ki. A nő altató hatású gyógyszert kevert az italába, amíg ő a szobában a menetrendet nézte, aztán amikor elaludt, átkutatta a lakását és több dolgot elvitt. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 26 éves kiskunhalasi nőt 2020. február 11-én őrizetbe vette.

Kép: police.hu

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve