Kiskunhalasi családot ért baleset Bócsa közelében

Hármas karambol történt Bócsa közelében, az 54-es főúton, egy férfi és egy nő megsérült a balesetben.

Helyszíni információink szerint egy Audi személyautó le akart kanyarodni egy dűlőútra, de ezt a mögötte érkező Suzuki sofőrje nem vette észre és nekicsapódott a hátuljának és átlökte a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Ford egyterűvel. A Fordban egy háromgyermekes kiskunhalasi család utazott, szerencsére ők nem sérültek meg, pedig a járművük megpördült az úton, majd az árokparton állt meg. Az édesapa elmondta, az előtte haladó autótól nem látta a vele szemben történt ütközést, már csak azt tapasztalta hogy az autójának csapódik az Audi.

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de később kiderült, hogy nincsen szükség rá, így visszafordították. A Suzukiban egyedül utazó asszony elmondta, a nap folyamán öt balesetet is látott látott, sajnos a hatodiknak részese is lett. Ő karcolás nélkül megúszta, viszont az Audiban utazó bócsai férfi és egy kiskőrösi nő megsérült, őket  a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A mentési munkálatok és a helyszínelés idejére az 54-es főutat teljes szélességében lezárták. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve