Kiskunhalasi gyilkosság: Késsel szúrta le a vállalkozót a keresztfia

Újabb  részletek derültek ki a szombat délutáni gyilkossággal kapcsolatban. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves kiskunhalasi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 16-án szombaton 16 óra körül otthonukban szóváltásba keveredett keresztapjával, majd egy 20 centiméter pengehosszúságú késsel többször megszúrta. Ennek következtében a 79 éves férfi a helyszínen meghalt.

A történtek után a bántalmazó személyesen tett bejelentést a helyi rendőrkapitányságon, ahol elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A főkapitányság nyomozói előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Kiskunhalasi gyilkosság: Késsel szúrta le a vállalkozót a keresztfia

Újabb  részletek derültek ki a szombat délutáni gyilkossággal kapcsolatban. Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének gyanúja...