fbpx

Kiskunhalason egyelőre nincs szigorítás, de továbbra is maradjanak otthon, az ünnep alatt is!

Kép: Koronavírus tájékoztató oldal

Az eddig bevezetett intézkedések és az országos kijárási korlátozás elégséges a járvány terjedésének helyi szintű lassítására, megfékezésére – közölte Fülöp Róbert Facebook oldalán.

A polgármester azonban figyelmeztet: mindenki maradjon otthon, legyen más most ez az ünnep azért, hogy jövőre újra a régi lehessen.

Amennyiben azt tapasztalom, hogy Budapesthez hasonlóan Kiskunhalason is lazul az intézkedések betartása, akkor természetesen további szigorítások azonnali bevezetéséről fogok dönteni

írja Fülöp Róbert.

Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője a pénteki online sajtótájékoztatón elmondta: a húsvéti időszakra az önkormányzatok a kijárási korlátozás szabályait szigoríthatják. Ennek célja megakadályozni, hogy egyes területek gyülekezőhelyekké váljanak, ahol a vírus terjedése felgyorsulhat, illetve olyan települések “fertőződjenek meg”, amelyeken eddig nem vagy csak minimális számú fertőzött volt.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve