Programajánló: A nyúlon túl – Rendhagyó beszélgetés Daróczi Csabával, az év természetfotósával

Budapest, 2012. november 6. Az Év természetfotósa, Daróczi Csaba áll Szeánsz címû képe elõtt, kezében a díjjal az Év természetfotósa 2012 pályázat díjátadó ünnepségén, a Természettudományi Múzeumban 2012. november 6-án. MTI Fotó: Czimbal Gyula

Ígéretes esti programmal várják a fotózás és a természetfotók rajongóit a Proaktív Egyesület szervezői. A fiatalok ezúttal a soltvadkerti Daróczi Csabát, az év természetfotósát hívták meg Kiskunhalasra. A kiskunhalasi Martonosi Pál Városi Könyvtárban, december 13-án 18:00 órakor kezdődő programon a nemzetközi hírű fotóssal Kollár Leila fog beszélgetni.

A Proaktív – Fiatalok a Jövőért Egyesület a második talk-showját tartja Kiskunhalason. Első – teltházas – beszélgetős estjüket egy hónappal ezelőtt gazdasági témában rendezték, ahol Pogátsa Zoltán közgazdásszal elemezték a küszöbön álló gazdasági válság várható hatásait.

A péntek esti vendég Daróczi Csaba lesz, akit a világ idei legsikeresebb természetfotósának választottak. „Itt él velünk a Dél-Alföldön, ennek ellenére sokunk még nem ismeri a történetét. Hogyan jutott el odáig, hogy az év természetfotósává válasszák? Egyszerű hobbiból indult csupán, ami lassan-lassan kinőtte magát? Vajon mennyi idő és energia kell ahhoz, hogy egy tökéletes pillanatot kapjon el?” olvasható az egyesület közösségi oldalán.

A rendezvény első felében karrierje kezdetéről és alakulásáról kérdezik majd a fotóművészt, ezt követően pedig ő maga mutatja be leglátványosabb, díjazott képeit, elmesélve azok háttértörténetét is.

Nyerni is lehet!

A fiatalok karácsony alkalmából Daróczi Csaba: A folyók gyermeke a Kiskunság című könyvét is kisorsolják majd a résztvevők között. A sorsolásra előzetesen lehet regisztrálni. Egyetlen feltétel a rendezvényen való részvétel, ami egyébként ismételten ingyenes!

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Programajánló: A nyúlon túl – Rendhagyó beszélgetés Daróczi Csabával, az év természetfotósával

Ígéretes esti programmal várják a fotózás és a természetfotók rajongóit a Proaktív Egyesület szervezői. A fiatalok ezúttal a soltvadkerti Daróczi Csabát, az év természetfotósát hívták meg Kiskunhalasra. A kiskunhalasi Martonosi Pál V...