Kisszálláson találkoztak a tankerület legjobb mesemondói

A Kiskőrösi Tankerület alsós mesemondói találkoztak szerda délután, a Kisszállási Sallai István Általános iskola dísztermében. A kisiskolások magyar népmesékkel érkeztek a megyei versenyre. A tankerület járási versenyeiről 16 kisdiák vett részt a megmérettetésen. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen az apróságok ismét magas színvonalon adták elő a meséket.

Az 1-2. korcsoportban első helyezett Szloboda Hédi lett, aki a Kertvárosi Általános Iskolából érkezett Kiskunhalasról. Második helyen Illés Botond végzett, ő a Földváry Gábor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolájából érkezett a versenyre. Harmadik helyezést ért el Rendek Gergő, a Jánoshalmi Hunyadi János Általános iskola tanulója.

A 3-4. korcsoportban az első helyet Ötvös Balázs, az Izsáki Táncsis Mihály Általános Iskola tanulója érdemelte ki. A második helyezett Kollár Máté Sándor lett, aki a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános iskola tanulója. A harmadik helyet Gajdácsi Szonja szerezte meg, a Földváry Gábor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákja. Gratulálunk a helyezetteknek és minden résztvevőnek.

Zsoldos Ildikó / Fotók: Prohászka Niki

További friss hírek