Koronavírus a kiskunhalasi városházán: már a jegyző is elkapta a kórt, további dolgozókat tesztelnek

s

Fülöp Róbert polgármester nemrég számolt be közösségi oldalán arról, hogy az ügyfelek és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében a Városháza arra kéri a lakosságot, hogy ügyintézés során a 06-77/523-100-as központi telefonszámon kérje az adott ügyintéző segítségét és személyes megjelenés helyett előzetesen egyeztessenek telefonon.

Valamint kérik, hogy bármilyen, normál esetben személyes megjelenést kívánó ügyintézés előtt is egyeztessenek a munkatársakkal, akik mérlegelni tudják, hogy milyen további feladatokat von magával egy-egy ügy indítása, megoldható-e elektronikus úton vagy más eljárásban.
Fülöp Róbert közölte, hogy Kollárné dr. Lengyel Linda jegyző és Szűcs Csaba alpolgármester már október dereka óta nem jártak a Városházán, feladataikat nem a hivatalból látták el. Az elmúlt napokban mindketten pozitív Covid-19 teszteredményt produkáltak. Mivel esetükben fennáll az a szerencsés helyzet, hogy régebben jártak a hivatalban, így további munkatársak nem érintettek, karantén elrendelésére ezért házon belül nincs szükség. Esetüktől teljesen függetlenül a Városháza két további munkatársa tartózkodik otthonában tesztelésre, illetve teszteredményre várva.
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Koronavírus a kiskunhalasi városházán: már a jegyző is elkapta a kórt, további dolgozókat tesztelnek

Fülöp Róbert polgármester nemrég számolt be közösségi oldalán arról, hogy az ügyfelek és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében a Városháza arra kéri a lakosságot, hogy ügyintézés során a 06-77/523-100-as központi tele...