Koronavírus miatt zár be a soltvadkerti bölcsőde, 28-an kerültek karanténba

Illusztrációs kép: envato.com / halasinfo

A járványügyi megfigyelést 9 dolgozónál és 19 gyereknél rendelték el, miután az óvoda egy fertőzött munkatársával kerültek kapcsolatba. – írja a hvg.hu.

Miután kontaktusba kerültek egy koronavírussal regisztrált dolgozóval, szeptember 21-e éjfélig járványügyi megfigyelés alá került a soltvadkerti bölcsőde 9 dolgozója és 19 gyermek – tudatta az önkormányzat Facebook-oldalán. Mint írták, kedden mind a 28 érintett kézhez kapja a hivatalos értesítőt. Információik alapján a legtöbb gyermek és dolgozó tünetmentes.

Karanténba került a Soltvadkerti Bölcsőde 9 dolgozója és 19 oda járó gyerek – derül ki az önkormányzat Facebook-oldaláról. A járványügyi megfigyelés egy hétig tart, az erről szóló hivatalos értesítőt kedden kapják meg az érintettek.

A karantén elrendelésének oka, hogy mind a 28-an kapcsolatba kerültek egy azóta igazoltan fertőzött óvodai dolgozóval. Az önkormányzat információi alapján legtöbbjük tünetmentes. Azt már nem írják, hogy tünteteik alapján hányan lehetnek fertőzöttek.

Délelőtt azt is közölték, hogy a bölcsőde hétfőtől határozatlan ideig zárva tart:

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Koronavírus miatt zár be a soltvadkerti bölcsőde, 28-an kerültek karanténba

A járványügyi megfigyelést 9 dolgozónál és 19 gyereknél rendelték el, miután az óvoda egy fertőzött munkatársával kerültek kapcsolatba. – írja a hvg.hu. Miután kontaktusba kerültek egy koronavírussal regisztrált dolgozóval, szeptemb...