fbpx

Légzést elősegítő készüléket kapott ajándékba a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház

Szombaton este tartott jótékonysági online-fesztivált az I Love Retro (ILR) és 15 kilencvenes években indult popsztár. A rendezvényen résztvevők  akik maguk is ajánlottak föl 100-100 ezer forintot, illetve a szervező ügynökség, az ILR 200 ezret, így 5 millió forint feletti támogatás gyűlt össze a negyedmilliós nézettségű első online retrofesztiválon.

A fellépők, a szervező és a szponzorok által felajánlott pénzből máris vettek – hivatalos nevén – két légzést elősegítő készüléket a szervezők a Kiskunhalasi Semmelweiss Kórház Járványügyi Központjának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermeklélegeztető-központjának.

A mintegy kétmillió forint értékű készüléket szerda délután adta át Dr Szepesvári Szabolcsnak,  a kórház főigazgatójának Mára Krisztián főszervező, Varga Zsolt, az Ufo Update frontembere és Varga Szidónia Tímea, a zenekar énekesnője.

Az eladott jegyekből – melyet nem volt muszáj megvenni, anélkül is lehetett nézni a közvetítést – befolyt összeget pedig fele-fele arányban utalják a budapesti Szent László Alapítványnak és a miskolci kórház alapítványának.

Az adakozók köz volt kiskunhalasról a KB Autoteam Kft., valamint Bányai Gábor, a térség országgyűlési képviselője is.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve