Leukémiásnak hazudta gyermekét egy kiskunhalasi nő, nyomoz a rendőrség

A csaló nő állította, hogy a képen lévő gyermek az övé. A Blikk kiiderítette, hogy egy ügynökségi fotóról van szó / Fotó: Facebook

Nyomoz a rendőrség a gyermekét leukémiásnak hazudó és így adományokat gyűjtő csaló anyuka ügyében. Már ha egyáltalán tényleg édesanya a G. Rékaként bemutatkozó nő. A Blikk kiderítette, hogy csalás az egész, a baba nem leukémiás, így semmi szükség a Svájcban elvégezhető életmentő műtétre, és az adománygyűjtés is átverés.

A babáról készült fotó egy lopott ügynökségi kép volt, a kórházi kezelőlap primitív hamisítvány, mint ahogy a banki igazolás is az. Épp az utóbbi okozta a csaló nő vesztét. Miután megmutattuk a banknak a dokumentumot, közölték, hogy hamis, és épp ezért feljelentést tesznek.

Úgy tudjuk, a kiskunhalasi rendőrkapitányság megalapozottnak találta a feljelentést és nyomozást indított. Kérdésünkre többet nem árultak el.

Mindenesetre nem lesz nehéz a csalók nyomára akadni, a bankszámlaszám ugyanis valódi, és érkeztek is oda adományok még azelőtt, hogy a csaló nőt szembesítettük, és ő ettől megrettenve törölte a Facebook-fiókját.

(blikk.hu)

További friss hírek