Mai döntések a Városházán

Fülöp Róbert polgármester hivatalos Facebook oldalán tette közzé a mai döntéseket, kéréseket, melyek a következők:

1. Ismételten és határozottan felszólítom a 70 év felettieket, hogy a koronavírus kapcsán elrendelt veszélyhelyzet miatt maradjanak otthon, minél kevesebb emberrel érintkezzenek, mivel a vírus Önökre a legveszélyesebb! Ne hagyják el otthonaikat, forduljanak családtagjaikhoz, barátaikhoz. Amennyiben nincs semmilyen segítségük és valóban otthon maradnak, akkor kérjék az önkormányzat segítségét, az alábbi telefonszámokon: 06-77/523-160, 06-77/523-165. Az élelmiszerek és gyógyszerek beszerzésében, házhoz szállításában, ebédellátás megszervezésében tudunk segítséget nyújtani.

2. Arra utasítottam kollégáimat, hogy oldják meg a digitális elérhetőséggel nem rendelkező gyerekek számára az iskola által kiadott oktatási anyagok heti rendszerességgel történő eljuttatását.

3. Nyomatékosan felhívom mindazon hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, valamint gyermekvédelmi kedvezményben részesülő jogosultaknak a figyelmét arra, hogy akik 2 egymást követő napon igazolatlanul, előre bejelentés nélkül nem viszik el az ebédet gyermekeik számára a főzőkonyháról, azok számára a továbbiakban nem tudjuk biztosítani ezt a lehetőséget.

4. Arra kérem a külföldön rekedt kiskunhalasiakat, hogy haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot az adott országban diplomáciai feladatokat ellátó nagykövetségekkel, konzulátusokkal biztonságos hazajutásuk érdekében.

5. Azok számára, akik a következő időszakban önkéntes munka keretében szeretnék segíteni a munkánkat, létrehoztunk egy adatbázist. Erről bővebben itt olvashatnak: https://www.facebook.com/…/a.65024817832…/3164885423524725/…

6. Felszólítom a közös képviselőket, hogy az elkövetkező időszakban ne tartsanak lakógyűléseket!

Fülöp Róbert polgármester

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve