Majsai kötődésű művész a nemzetközi siker kapujában

Fotó: Czikkely Panni Facebook I https://www.gp-award.com/
Czikkely Panni, kiskunmajsai születésű formatervező diplomamunkáját jelölték egy nemzetközi díjra.
Czikkely Panni nyolc éve végzett a Bibó István Gimnáziumban, és kreatív ötleteivel hamar bizonyította tehetségét szakmájában. Többek között ő készítette a megyei kultúrdíjjal is kitüntetett, kiskunhalasi Lyra együttes 2015-ben bemutatott Legyen álmod kerek erdő című CD-lemezének borítóját. Egyébként Panni maga is énekel, mégpedig a latin zenét játszó, szintén halasi Rumba Gitana zenekarban.
A fiatal lány tavaly végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen ipari termék- és formatervező mérnökként, a napokban pedig a következőről számolt be közösségi oldalán:
„A diplomamunkámat jelölték a 2021-es Green Concept Awardra! Hatalmas megtiszteltetés ez, hiszen nem volt egyszerű a karanténban diplomázni és fizikai kiállításunk sem lehetett, ezért külön szuper dolog, hogy ilyen messzire eljuthatott a híre!”
Panni egy egyszerű és praktikus bútorral jutott a nemzetközi verseny mezőnyébe. Mint fogalmazott: „alapkoncepcióm, hogy a bútorcsaládom növényekkel szimbiózisban élve teremtsen meg egy olyan otthoni munkakörnyezetet, mely hozzásegít a hatékonyabb munkavégzéshez.”
A fiatal művész pályaművére 2021. január végéig szavazni is lehet az alábbi linken: ttps://www.gp-award.com/en/produkte/leaf-me-alone.

(forrás: www.facebook.com/bacskiskunamimegyenk)

További friss hírek