Már ő is tudja: “Most nem szabad puszilgatni egymást” – VIDEÓ

Kiskunhalason az elmúlt 24 órában nem változott azon személyek száma, akik esetében hatósági házi karantént rendeltek el, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban továbbra is egy diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget ápolnak. – tudatta Fülöp Róbert polgármester hivatalos Facebook oldalán.

A polgármester egy rövid videót is megosztott az oldalán, amelyhez hozzáfűzte:  – Sokan és sokféleképpen éljük meg a jelenlegi helyzetet. Sokat beszélünk az idősek védelméről, a gazdaságról, a mindennapi életünk megváltozásáról. A járvány okozta veszélyhelyzetről szóló információk még a legkisebbek életében is megjelennek. A hétvégén a kislányom engem is felvilágosított néhány fontos tudnivalóról.

Tisztelt Kiskunhalasiak!A koronavírus okozta veszélyhelyzet kezelése kapcsán ma újabb helyi intézkedés bevezetésére nem került sor.Városunkban az elmúlt 24 órában nem változott azon személyek száma, akik esetében hatósági házi karantén került elrendelésre.A Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban továbbra is egy diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget ápolnak.Végezetül engedjenek meg egy személyes jellegű gondolatot és hozzá kapcsolódóan egy rövid videót. Sokan és sokféleképpen éljük meg a jelenlegi helyzetet. Sokat beszélünk az idősek védelméről, a gazdaságról, a mindennapi életünk megváltozásáról. A járvány okozta veszélyhelyzetről szóló információk még a legkisebbek életében is megjelennek. A hétvégén a kislányom engem is felvilágosított néhány fontos tudnivalóról.

Gepostet von Fülöp Róbert am Dienstag, 24. März 2020

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Már ő is tudja: 'Most nem szabad puszilgatni egymást' – VIDEÓ

Kiskunhalason az elmúlt 24 órában nem változott azon személyek száma, akik esetében hatósági házi karantént rendeltek el, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban továbbra is egy diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget ápolnak. - tud...