Már online is bejelentheti az úthibákat!

Kiskunhalas, Tinódi utca, 2019 január. Fotó: Juhász D. Géza

A Kiskunhalas területén észlelt úthibák bejelentésére hozott létre kátyúbejelentő oldalt az önkormányzat. Remélhetőleg sokan használni fogják, hiszen a közösségi oldalakra beírt reklamációkkal ellentétben, itt tényleg a szakemberekhez jut el az információ.

Kényelmesen, otthonról jelenthetik be egy új űrlapon keresztül a halasiak a város területén észlelt kátyúkat, úthibákat. A kitölthető online dokumentum elérhető a város honlapján, de portálunkon, a legfelső menüsorban, valamint itt a cikk alatt is megtalálja. Fontos, hogy csak a hiánytalanul és pontosan kitöltött adatlap beküldése után tudják a bejelentéseket feldolgozni. Mint az oldal tájékoztatójában olvasható, a nem értelmezhető, pontatlan bejelentéseket nem tudják továbbítani a szakembereknek, ezért érdemes odafigyelni a kitöltéskor, ahol mindössze a pontos helyet és az észlelés idejét kell megadni. Hetente történik kátyúbejelentések továbbítása, az úthibák javítása pedig időjárás függvényében folyamatosan zajlik.

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”1550px” download=”all” download-text=”” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDpkLVAWLSKTtY8aIP_qOLGfgPAyjZPtW0pCIlq14GCK_PqA/viewform?fbclid=IwAR1k5aowqlmM6DnZ7MLGs2PtygKscuVDwLt8y-SXQfFwkqfFA-Gbh5XUc1w” /]

 

További friss hírek