Mécsesekkel emlékeznek a majsai tragédia helyszínén

Egyre többen keresik fel Kiskunmajsán az újév hajnalán történt tragédia helyszínét, mécseseket gyújtanak, hogy így emlékezzenek a baleset 29 éves áldozatára.

Mint arról korábban beszámoltunk, cserbenhagyásos halálos baleset történt január 1-én hajnalban, Kiskunmajsán a Fő utcában, ahol egy személygépkocsi elütött két gyalogost. A baleset következtében egy kiskunmajsai fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a vele lévő 26 éves lány pedig súlyosan megsérült.

A Fő utcán – vélhetően nagy sebességgel – haladó autó egy enyhe balkanyarban lesodródott az útról és elgázolta a fiatal párt. Az autós továbbhajtott, cserbenhagyta az áldozatait. Időközben néhány utcával távolabb szolgálatban lévő rendőrök ellenőrzést végeztek, amikor látták az úton haladó személyautót, amelynek szélvédője be volt törve. Ekkor ugyan még a balesetről bejelentés nem érkezett, de a rendőrök utánamentek a gyanús autónak, és megállították. Az intézkedés során a gépkocsit vezető 28 éves öttömösi férfivel szemben felmerült az ittasság gyanúja is, így őt előállították, majd segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntette és halált okozó ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

 

További friss hírek