Megelőzés kicsiknek és nagyoknak – Újra családi napot szervez a rendőrség Kiskunhalason

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a Tesco Áruház együttműködésével 2018. június 09-én 09:00 és 14:00 között Családi napot szervez az áruház parkolójában.

A rendezvényt Farkas Dániel alpolgármester és Dr. Vaslóczki Ferenc, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetője nyitja meg.

10 órától bemutatót tart a Kiskunhalasi Judo Club, a Kiskunhalasi Kelemen-Ryu Ju-Jitsu Egyesület, a Kiskunhalasi Hapkido Egyesület, a Kiskunhalasi Aikido Club, a Kiskunhalasi Union Dojo Kyokushinkai Karate Egyesület, és a Kiskunhalasi Birkózó Egyesület.

Ezt követi 10:30-tól a kutyás bemutató valamint a speciális mentők és tűzoltók bemutatója.

11:00 órakor kezdődik a családi verseny, ahol részegszemüvegben kell vásárolni, majd ellentétes kormányzású kerékpárral kell közlekedni, míg a gyermekek a nyár veszélyeiről rajzolnak. A legpontosabb és leggyorsabb versenyző ajándékcsomagot nyer. Az aszfaltrajzversenyen pedig minden vállalkozó szellemű gyermek ajándékot kap.

Mindezek mellett a rendezvényideje alatt ingyenesen javíthatók lesznek a kavics felverődés által okozott ablaküveg sérülések és a Nemzeti Közlekedési Hatóság ingyenes gépjármű vizsgálatot is tart.

A rendezvény célja az iskolások és családjaik baleset- és bűnmegelőzési szempontból történő felkészítése a nyári szünidőre.

További friss hírek