Megérkezett a Katolikus Karitász adománya a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba

Hétfőn megérkezett a Katolikus Karitász adománya a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba – számolt be róla Szepesvári Szabolcs, az intézmény főigazgatója. A kórház kézápoló, hidratáló krémeket és egyéb higiéniai termékeket kapott. 

Az adományból azok a kórházak részesültek, ahol koronavírusos betegeket is ápolnak. Soltész Miklós hangsúlyozta: a veszélyhelyzet idején a karitatív szervezetek összefognak, ezáltal sokkal több helyre és sokkal hatékonyabban tudják eljuttatni a humanitárius adományokat.

„Ilyenkor közösen döntünk, határozunk a felajánlásokról, és azt, hogy hova kerüljenek ki ezek a felajánlások. Gyűjtések eredményeképpen, ami akár a Nemzeti Adományvonal, akár a Nemzeti Számlaszám segítségén keresztül érkeznek támogatások, akár pedig a céges felajánlások hála Istennek nagyon nagy számban érkeznek. Első sorban teljesen természetes, hogy a frontvonalban lévő egészségügynek segítünk.” – mondta Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Megérkezett a Katolikus Karitász adománya a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba

Hétfőn megérkezett a Katolikus Karitász adománya a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba - számolt be róla Szepesvári Szabolcs, az intézmény főigazgatója. A kórház kézápoló, hidratáló krémeket és egyéb higiéniai termékeket kapott.  Az...