Megölte az asszonyt, majd eltűnt egy férfi egy kiskunmajsai tanyáról – Helyszíni fotókkal!

Gyilkosság történt egy Kiskunmajsától 6 kilométerre lévő tanyán hétfő délután. A rendőrség tájékoztatása szerint holtan találtak egy 76 éves asszonyt, aki a helyszíni és halottszemle adatai alapján gyilkosság áldozata lett. A feltételezett elkövető az elhunyt nő férje, egy 75 éves helybéli férfi.

A házaspár egy nagy családi gazdaságot tartott fenn a Kiskunmajsa és Kiskunhalas között lévő  tanyán. Azt egyelőre nem tudni hogy milyen indíték vezetett a gyilkossághoz úgy tudjuk a nőt valamivel fejbe ütötte a gyilkos, majd magára hagyta. A nő holttestét egy családtag fedezte fel, és értesítette a hatóságokat. Egy a környéken élő férfi elmondása szerint rendes,, szorgalmas házaspárnak ismerte őket, nem tudja elképzelni, hogy mi állhat a gyilkosság hátterében. A környéket ellepték a rendőrök, a környező erdőkben és területeken nagy erőkkel, a polgárőrök bevonásával keresik a feltételezett elkövető nyomait.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy kiskunmajsai tanyán 2020. február 17-én 18 órakor holtan találtak egy 76 éves asszonyt, aki a helyszíni és halottszemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett. Az esettel összefüggésben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság keresi Börcsök Imre 75 éves kiskunmajsai lakost.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss hírek