Melyik a legjobb papucs a nyári vakációhoz?

A nyári vakációra alaposan fel kell készülni. A papucs gyakran marad otthon, pedig jó szolgálatot tesz a nyaraláson. Papucsban állhatunk be a zuhany alá a szálláson, a strandon kényelemesen és könnyedén fel – és le tudjuk venni, a városnézésen nem fájdul meg a lábunk, az étteremben elköltött vacsora alatt pedig jól szellőzik, míg egy cipőbe lehet, hogy csak alaposan beleizzadnánk, főleg ha egy mediterrán vagy egzotikus helyen nyaralunk. A nyári vakációra tehát kötelező papucsot is becsomagolni. Jó, de milyet vigyünk? Melyik a legjobb? Melyikben érezhetjük magunkat a legkomfortosabban?

A papuccsal szemben támasztott kritériumok

A papucsok nagy átalakuláson mentek keresztül az utóbbi években, évtizedekben. Míg néhány évtizeddel ezelőtt csak olyan papucsokat kaphattunk, amelyekben jól elvoltunk otthon, de nem igazán vettük fel, ha elmentünk otthonról, és nem is igazán volt ez szokás. Ma már más a helyzet, hiszen akár alkalmi eseményre is találunk papucsot a kínálatban. És nem csak a női papucsválaszték széles, a gyártók, a férfiakra is gondoltak, hiszen ők is találnak olyan minőségi bőrpapucsot, ami akár egy chino rövidnadrággal is jól mutat.

A nyári vakációra becsomagolhatunk többféle papucsot is, hiszen szinte mindenhol viselhetjük, de nem mindegy, hogy mikor, milyen papucsba bújunk. A klasszikus Adidas papucs talán soha nem megy ki a divatból. Mára az Adidas, a sportcipők, a sportruházat és a sportkiegészítők egyik legnagyobb tervezője és gyártója is lett. Az Adidas maradt ugyanolyan letisztult, mint a kezdetekben, mégis folyamatosan megújul és alkalmazkodik a divat világához. A klasszikus logó és hármas csíkozás ugyan megmaradt, de a fazon mindig változik valamennyit, nem beszélve a gazdag színvilágról. Hiszen, míg korábban csak a fekete vagy kék szín dominált az Adidas papucsoknál, ma már a szivárvány minden színében találkozhatunk ezekkel a papucsokkal. Ezek a lábravalók egy elegánsabb outfitben ugyan nem állják meg a helyüket, de a nyaralás alatt sok helyre felvehetjük azokat, legyen szó, strandolásról, éttermi vacsoráról, városnéző sétáról, hajókirándulásról. Egyszóval, bűn lenne otthon hagyni a nyaralás előtt vásárolt Adidas papucsunkat. Még akkor is, ha elegánsabb ruhával nem viselhetjük azt.

A Berkemann papucsai azonban jól szolgálatot tehetnek, hiszen akár egész nap is viselhetjük azokat, akkor sem fájdul meg a lábunk. A Berkemann cipők kényelmesek, jók a lábnak, amellett, hogy az aktuális trendeknek is tökéletesen megfelelnek. A márka mögött álló cég mindent megtesz annak érdekében, hogy cipői és papucsai ne csak komfortosak legyenek, hanem maximálisan kielégítsék a modern kor emberének igényeit.

Az Adidas és a Berkemann papucsai

Mind az Adidas, mind a Berkemann papucs hasznos lehet tehát a nyaralásunk – nem csak ott persze – alatt, hiszen míg az egyik a sportos outfitet teszi lehetővé, a másik kitűnő választás, ha formálisabb ruhába bújunk, mert egy elegánsabb helyre készülünk. Mindamellett, mindkét papucsra számíthatunk egyéb tekintetben is. Azaz, mindazoknak a követelményeknek megfelelnek, amelyeket egy-egy nyári lábbelitől, papucstól elvárhatunk.

A kialakításuk lehetővé teszi, hogy a láb szabadon mozogjon és szabadon „lélegezzen”, mind a Berkemann, mind az Adidas papucsaiban. Mindkét papucs tökéletesen követi a nyári trendeket, így egyikben sem csalódunk, ha a nyári öltözékünk kiegészítőjeként ezt a két márkát választjuk. A papuccsal szemben alapvető kritérium, hogy kényelmes legyen. Ezt a feladatot is mindkét papucs maximálisan teljesíti. Ezek a papucsok megfizethető kategóriába tartoznak és igazi nyári hangulatot teremtenek, hiszen komfortosak, színesek és nagyon divatosak.

További friss hírek