“Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem!” – Elhagyta a kórházat Bányai Gábor

Elhagyta a kórházat és megkezdi a rehabilitációt Bányai Gábor országgyűlési képviselő. A politikus 111 nappal ezelőtt került kórházba, ahol sokáig küzdött – az orvosokkal együtt – az életéért. Többször kritikus állapotba került, májusban még tüdőtranszplantációra készítették elő, de Pünkösdkor radikális változás állt be és mindössze két hét leforgása alatt helyreállt a tüdeje. A mai napon a Honvéd Kórház Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetébe szállították, ahol a további gyógyulást elősegítő rehabilitációs kezelések várnak rá. A közösségi oldalán megjelent üzenetet az alábbiakban közöljük:

“Sem magasság sem mélység nem rettent!
Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem! Sokáig tartott ez a harc, a vírus mindent megtett azért, hogy feladjam, de nem adom én olyan könnyen magam! Nagyon megküzdöttem a túlélésért!
Minden vizsgálati eredményem szerint a Covid okozta károkat a szervezetem meggyógyította, a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdőm Pünkösdkor életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult. Szinte olyan, mint a betegség előtt volt. Május közepén előkészítés alatt állt a Budapestre szállításom, mondván, tüdőtranszplantációra lesz szükségem, hála Istennek, erre nem került sor!

Pontosan 111 nappal a kórházba kerülésem után az egészségemért való küzdelmem első szakasza lezárult. Most a rehabilitáció következik, amihez rengeteg erőre és türelemre lesz szükségem. Hihetetlenül hosszú idő volt ez, ami ténylegesen számomra alig tűnt 5 percnek. Hálával tartozom a Jóistennek, a családomnak, a csodálatos orvosoknak és ápolóknak, illetve Önöknek is. Tudom, hogy több ezer ember imádkozott értem!

Szeretném külön is kifejezni hálámat, és köszönetet mondani Prof. Dr. Babik Barnának, aki a kezelésemet vezényelte, valamint orvos és ápoló csapatának, hogy megmentették az életemet, és egy percig sem szűntek meg hinni a gyógyulásomban! Nélkülük nem lehetnék újra együtt a családommal!

Köszönök mindent!
Hamarosan találkozunk!”

 

További friss hírek