Mikulással akcióztak a rendőrök Majsán

Kép: police.hu

A városi baleset-megelőzési bizottság és a rendőrős egyenruhásai 2016. december 6-án közlekedésrendészeti akciót tartottak Kiskunmajsa több utcájában.

Az akcióban többek között Birtalan Róbert rendőr százados, rendészeti alosztályvezető, Turán György rendőr zászlós, a városi baleset-megelőzési bizottság titkára és a rendőröket segítő Mikulás ellenőrizte és „ajándékozta meg” a közlekedésben résztvevőket. A szabálysértést elkövetők virgácsot és figyelmeztetést, míg a helyesen közlekedők csoki mikulást és szaloncukrot kaptak.

15327560_1333453003354383_399456622_n
Kép: police.hu

A rendhagyó mikulásnapi közlekedési akció célja többek között az volt, hogy felhívja a rendőrség a gépjárművezetők és kerékpárosok figyelmét, hogy a téli időjárás beköszöntével is mennyire fontos a közlekedési szabályok betartása.

Halasinfo

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Mikulással akcióztak a rendőrök Majsán

A városi baleset-megelőzési bizottság és a rendőrős egyenruhásai 2016. december 6-án közlekedésrendészeti akciót tartottak Kiskunmajsa több utcájában.Az akcióban többek között Birtalan Róbert rendőr százados, rendészeti alosztályve...