Mit vigyen magával a kórházba, ha koronavírusos? Itt a lista

Illusztrációs kép: envato.com/Halasinfo

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Országos Felnőtt Ápolás Szakmai Tagozata és a MESZK Országos Aneszteziológiai-Intenzív Ápolási Szakmai Tagozata készített egy javaslati listát kórházi csomag összeállításához azoknak, akiknek kórházi kezelésre lenne szükségük.

A javaslati lista alkalmas a koronavírus okozta fertőzés miatt szükséges kórházi ellátás/karantén, a nem koronavírus okozta akut kórházi ellátások (baleset, hirtelen fellépő életveszélyes állapotok) és a krónikus betegségek miatti kórházi kezelésre való felkészülésre a felnőtt ellátásban.

Kórházi kezelésnél legalább 7-14 napos (1-2 hetes) ápolási, kezelési időtartammal érdemes számolni. A járványügyi vészhelyzet miatt a kórházak valószínűleg nem fogják engedélyezni a beteglátogatást, ezért erre a betegnek és a hozzátartozóknak is fel kell készülniük. A látogatási tilalom miatt a kórházi csomagot 1-2 hétre elegendő tartalommal érdemes összeállítani. Azt javasolják, azok is állítsanak össze ilyen csomagot, akik jelenleg teljesen egészségesek.

via 444.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Mit vigyen magával a kórházba, ha koronavírusos? Itt a lista

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Országos Felnőtt Ápolás Szakmai Tagozata és a MESZK Országos Aneszteziológiai-Intenzív Ápolási Szakmai Tagozata készített egy javaslati listát kórházi csomag összeállításához azokn...