fbpx

Mosógépeket és szárítógépeket kapott a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház

Három mosógéppel és három szárítógéppel járult hozzá a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház koronavírus elleni védekezéséhez.

Kedden érkezett meg a szállítmány, amelyet Sztojka Attila, a TEF főigazgatója adott át Dr. Szepesvári Szabolcsnak. A kórház főigazgatója hangsúlyozta, nagyon jó időben érkezett az adomány, hiszen a tegnapi napon – egy helyi vállalkozás jóvoltából, szintén felajánlásból – kaptak zsilipelő ruhákat, amelyeknek a mosása helyileg nem volt eddig biztosított. A mosó- és szárítógépek hadrendbe állítása után, a dolgozók munkaruháját a műszak végén azonnal kimoshatják, amelyet a következő műszak kezdetén már tisztán vehetnek fel. A betegek ellátása során hordott ruhákat így nem kell hazavinniük a veszélyhelyzet ideje alatt.

Sztojka Attila elmondta, a főigazgatóság mindig ott próbál segíteni, ahol a legnagyobb szükség van rá. Kiemelte, a legfontosabb most, hogy azok az eszközállományok, amelyek a rendelkezésükre állnak, jól hasznosuljanak, jó helyen. Pár napja az Országos Mentőszolgálat Kaposvári Mentőállomásának szállítottak ki mosógépet és szárítót, Szegváron pedig az Önkormányzat részére biztosítottak öt varrógépet a szájmaszkok elkészítéséhez.

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve