Most Ön is beleszólhat: fórumot tart az önkormányzat a új településrendezési tervvel kapcsolatban

Kiskunhalason új településrendezési terv van készülőben. A város vezetői és a szakemberek kíváncsiak a lakosság véleményére, javaslataira is. Az új tervezet a 2001-ben elfogadott és azóta többször is módosult Településszerkezeti terv és Helyi Építési Szabályzat helyébe léphet majd.

Az előzetes elképzeléseket, javaslatokat lakossági fórumot hallgatják meg, amelyet az önkormányzat 2019. február 28-án délután 4 órakor tart a Városháza épületében.
A fórum témájáról bővebb tájékoztatás az önkormányzati-, valamint a Május 1. téren elhelyezett közterületi hirdetőtáblákon olvasható, valamint a város honlapján a www.kiskunhalas.hu/varoshaza/dokumentumok/ oldalon is elérhető a dokumentum, valamint itt is:

LETÖLTÉS

A fórumon elhangzottakkal és a készítendő településrendezési eszközökkel kapcsolatban az észrevételt, javaslatot tenni 2019. március 27-ig:

– postai úton a polgármesternek címzett levélben, 6400 Kiskunhalas, Hősök tere 1. szám alatti címre beküldve,

– elektronikus levélben a [email protected] címre elküldve,

– személyesen ügyfélfogadási időben a Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatal 116-os irodájában a főépítésznél vagy munkatársánál,

– telefonon ügyfélfogadási időben a +36 77/523-162 telefonszámon van lehetőség.

A tervezési folyamat a későbbiekben is nyomon követhető és véleményezhető lesz a Kiskunhalas Város településfejlesztési, településrendezési és településképpel kapcsolatos feladataival összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 19/2017.(V.26.) önkormányzati rendelet szerint.

Halasinfo/Kiskunhalas.hu

További friss hírek