Mutatjuk, mit kell tudni a Brother tonerekről

A nyomtatók és tonerek világában vannak brandek, amelyeket mindenki ismer, egyszerűen azért, mert a magas minőség mellett rengeteget költenek marketingre. De vannak kevésbé közismert cégek is, amelyek bár a legmagasabb kategóriába tartoznak, ennek ellenére kevesebben hallottak róluk. Ide tartozik a japán Brother Industries, röviden a Brother.

Varrógépektől a nyomtatókig

A Brother egy japán multinacionális cég, mégsem biztos, hogy hazánkban mindenki tudja, milyen szakterülettel foglalkoznak. Pedig az elektronika világában meghatározó márkáról beszélünk, amelynek termékei közé magas minőségű nyomtatók, multifunkciós nyomtatók, asztali számítógépek, varrógépek, szerszámgépek és más, számítógéppel kapcsolatos elektronika eszközök tartoznak. Itt kell megemlíteni a népszerű Brother toner szegmensét is, amelyben szintén erős a cég, a lézernyomtatókhoz megbízható festékkazettákat készítenek, de a tintasugaras megoldásokhoz is gyártanak tintapatronokat. A történetük veretes: 1908-ban jött létre a vállalat, igaz, más néven, akkor nem nyomtatókkal, hanem varrógépekkel foglalkoztak. A Brother International Corporation 1955-ben kelt életre, és bár a japán cég leányvállalatáról van szó, ez az Egyesült Államokban történt meg.

Megbízhatunk a Brother tonerben és nyomtatóban

Ha azt mondjuk, megbízható Samsung toner, mindenki tudja, hogy a legmagasabb minőségre számíthat a terméktől. A dél-koreai óriás rengeteget költ arra, hogy az egész világon ismerjék a nevét. A Brother talán nem ennyire elterjedt, de a szakmai berkeken belül ugyancsak nagyhalnak számít. A Brother nyomtatóba megéri eredeti, illetve alternatív tonereket, valamint prémium minőségű patronokat vásárolni, ezek ugyanis szavatolják a hibátlan nyomtatási kép megvalósulását. Hogy ezt mivel tudjuk alátámasztani? A Brother árbevétele a legutóbbi nyilvános adat szerint éves szinten több mint 6 milliárd dollár. Az a cég, amely ennyit képes behozni az elektronikai piacról, azt csakis a kiváló minőséggel, illetve a kérlelhetetlen alapossággal tudja megtenni.

A fotó forrása:
CactusG / Shutterstock.com

További friss hírek