Nem jutottak messze a határsértők az alagúttól, a bácsalmási rendőrök elfogták őket

A 25 fős feltartóztatott csoporttól pár kilométerre – az ideiglenes biztonsági határzár mellett – találták meg az alagutat a bácsalmási rendőrök.

Augusztus 13-án 23 óra 5 perckor, Kunbaja külterületén 25 illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök. A csoport feltartóztatásától pár kilométerre, a terep átvizsgálása során augusztus 14-én hajnalban egy nyílást találtak az egyenruhások. Az alagút szerb területről indul, és a határvonal, valamint az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik. A magyar oldalon található kijárata körülbelül 50 centiméter átmérőjű, az alagút – fokozatosan felszín felé közeledő szakaszának – utolsó függőleges részének mélysége 1,3 méter mély.

A kijárat környékén ismeretlen személyektől származó nyomokat találtak. Az alagút kijáratától nyomkövető kutya indult, ami elvezette a rendőröket arra a helyszínre, ahol feltartóztatták a 25 fős csoportot. A rendőrök helyszíni szemlét tartanak az alagútnál, majd azt betemetéséig őrzik.

police.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Nem jutottak messze a határsértők az alagúttól, a bácsalmási rendőrök elfogták őket

A 25 fős feltartóztatott csoporttól pár kilométerre - az ideiglenes biztonsági határzár mellett - találták meg az alagutat a bácsalmási rendőrök. Augusztus 13-án 23 óra 5 perckor, Kunbaja külterületén 25 illegális migránst tartóztatta...